Tuesday, October 16, 2012

Troba'ns els dissabtes a la tarda a la Rambla amb Frances Macià

 Sota el lema "Su volem, tots mengem", neix una iniciativa social adreçada als infants de Vilanova i la Geltrú en situacions sócioeconomiques severes. La Mensa del cor és el collectiu que està darrere el projecte.

Aquesta iniciativa ha estat abraçada per Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú pel seu esperit solidari amb els més petits, que són precisament els que més estant patint l´actual situació de crisi econòmica i social. Consisteix en l´apadrinament de menús infantils amb la voluntat que tots els nens que ho necessitin puguin tenir un dinar complet al dia.

Per aconseguir això, La Mensa del Cor es posa en moviment recaptant aliments i recursos econòmics que faran possible l´elaboració d´aquests menús.

Cada dissabte de cinc de la tarda a vuit del vespre, es pot trobar a l´encreuament de la Rambla amb Frances Macià una taula on ampliar informació del projecte i on bescanviar aliments per algun article fet pels membres de la Mensa del Cor, o la Parròquia de Sant Joan Baptista fent la mateixa puntualització.

  
 
 

No comments:

Post a Comment